dapatkan healing balm anda sekarang!

healing Balm Hanya RM27 + Free Gift!

Melembapkan Dan Melembutkan Kulit.

Melegakan Kulit Gatal Dengan Cepat.

Menenangkan Kemerahan Dan Iritasi.

+  Free Gift:

– Stress Relief Inhaler bernilai Rm10

Healing Balm

*Testimoni Dari Pengguna *

"Saya segera mencubanya sebaik sahaja saya terima. Bahagian gatal di leher saya hilang selepas menggunakan Healing Balm. Bau pun wangi. Terima kasih. Nanti nak repeat order lagi. "
Iqah, Johor


"Ini repeat order saya. Ia sangat sesuai dengan ibu saya yang mempunyai ekzema teruk sejak kecil, katanya produk ini berkesan untuknya. Dia berkata boleh merasakan perbezaan, kulit tidak begitu gatal. Suka sangat. Terima kasih untuk sampel krim ekzema saiz kecil untuk mudah di bawa kemana-mana."
Jasmine, Selangor

Kenapa Anda Mesti Mencuba Healing Balm?

100% natural dan bebas bahan kimia berbahaya

cara merawat ekzema 1

Selamat

Healing Balm ini diperbuat daripada 100% minyak asli dan 70% organik. Bebas paraben, bebas pewarna tiruan, bebas pewangi tiruan dan bebas petrolatum. Healing Balm ini dihasilkan apabila anda membuat tempahan, jadi anda mendapat produk yang baru dan tahan selama 6 bulan walaupun tanpa pengawet.

Melegakan Kulit Gatal

Kami tidak menggunakan mentol kerana ia boleh menyebabkan kerengsaan bagi sesetengah orang. Gabungan minyak pati lavender, tea tree, rose geranium dan ekstrak chamomile membantu melegakan kegatalan sebaik saja disapu ke atas kulit.

Meredakan Kemerahan dan Menenangkan Kulit

Healing Balm ini menggunakan ekstrak calendula dan chamomile yang menjadikan kerengsaan kulit berkurangan dengan cepat. Calendula dan chamomile akan membantu mengurangkan keradangan kulit. Ia juga membantu memperbaiki sel kulit rosak dengan cepat.

Melembapkan dan Melembutkan Kulit

Kami tidak menggunakan minyak mineral atau petrolatum sebagai asas Healing Balm ini. Healing Balm ini diperbuat daripada minyak bunga matahari, minyak hemp seed, minyak evening primrose, minyak calendula dan minyak castor untuk melembapkan kulit.

Apa Kata Pelanggan Kami?

Testimoni Sebenar Dari Pengguna Sebenar

"I love this Healing Balm. I try it for 4-5 days. My husband skin redness reduce than before."
Amanda, Sarawak
"Kulit semakin membaik selepas guna 10 hari, gatal-gatal pun dah kurang. Ada saiz besar tak?"
Sharifah, Labuan
"This Healing Balm is compatible with my sister, her skin very dry and irritated easily. Luckily, skin irritation is also under control now"
June, Penang

Saya Nak Order Sekarang

Tawaran Istimewa + 2 Free Gift Ini Adalah Terhad. Stok Free Gift Tidak Banyak Dan Akan Habis Pada Bila-Bila Masa. Dapatkan Healing Balm Anda Sekarang Juga!

FAQs

Apakah Bahan-bahan di dalam healing balm?

Healing balm ini mengandungi minyak bunga matahari, minyak hemp seed, minyak calendula, minyak castor, minyak evening primrose, beeswax, organik shea butter, lavender eo, tea tree, rose geranium, chamomile extrak, calendula ekstrak dan vitamin e.

Healing Balm ini tidak mempunyai pengawet. berapa lama expired?

Healing Balm ini tidak mempunyai air. Ianya 100% oil-based. Maka ia tidak memerlukan pengawet dan tahan selama 6 bulan. Elakkan air masuk ke dalam balm dan pastikan tangan anda kering ketika menggunakannya.

Adakah Healing Balm ini berkesan?

8 daripada 10 pelanggan yang mencuba Healing Balm ini menunjukkan pengurangan iritasi dan kemerahan pada kulit mereka. Kami tidak boleh menjanjikan ia akan berkesan untuk anda. Tetapi anda tidak akan tahu tanpa mencuba.

Bagaimana nak order?

Cuma klik butang “Saya nak order” dan ikut arahan sahaja semasa anda checkout. Anda perlu mengisi butiran anda seperti nama, nombor telefon dan alamat untuk proses penghantaran.

Kenapa Healing Balm ni murah sangat? Siap bagi 2 Free gift lagi.

Healing Balm ini adalah pekat dan mengandungi ekstrak botanikal. Kami memerlukan lebih banyak testimoni dan lebih ramai orang untuk mencubanya,. Free Gift hanya akan diberikan selagi stok masih ada. Jadi cepat dapatkan tawaran istimewa ini.

bagaimana nak guna healing balm ni?

Sapukan lapisan nipis ke atas kulit dan urut perlahan sehingga meresap. Anda boleh menggunakannya 2 atau 3 kali sehari selepas mandi. 

Masih Tak Percaya? Jom Tengok Testimoni Lagi

Testimoni Sebenar Dari Pengguna Sebenar

Tunggu Apa Lagi? Jom Order Sekarang.

Hak Cipta Terpelihara. Handcrafted Skincare By Precious Droplets 2022.